Esküvőszolgáltatók Noszvajon

Teljes körű szervezés

Tapasztalataink alapján a párok kétféleképpen vélekednek az esküvőszervezőkről. Van, aki nagyon szeretné, ha lenne és van, aki egyáltalán nem. Egy dologban azonban minden pár egyet ért: tökéletes nagy napot szeretne. Ebben tudunk mi segíteni nektek!

A legtöbben nem tudják, hogyan is kezdjen hozzá a szervezéshez!

„ Lefoglaljuk a helyszínt vagy előbb a ruhát válasszuk ki? Esetleg a zenekart és a fotóst kössük le hamarabb?…”

Nincs két egyforma esküvő, így nincs két egyforma szervezési folyamat sem.  Mindegyik eltér egy kicsit egymástól. Az első találkozás alkalmával megismerkedünk veletek, meghallgatjuk elképzeléseiteket, álmaitokat, hogyan is képzeltétek el életetek egyik legmeghatározóbb napját!
Ha minket választotok, velünk együtt szeretnétek a nagy napotokat megszervezni, akkor nagyon sok dolgot leveszünk a vállatokról!

  • Ajánlatot készítünk Nektek.
  • Foglalókat, szerződéseket intézünk helyettetek.
  • Találkozókat egyeztetünk a szolgáltatókkal, helyszínekkel.
  • Figyelünk arra, hogy fölöslegesen ne költekezzetek.
  • Segítünk a döntésekben, ötleteket adunk.
  • Forgatókönyvet készítünk a nagy napotokról, amit eljuttatunk a szolgáltatóknak és ez alapján nem csak Ők, hanem Ti is pontosan tudjátok majd, hogy mikor, mi és hol történik.
  • Ott vagyunk a nagy napotokon, kézben tartjuk a dolgokat és mindenre odafigyelünk, így nektek csak egymásra és a vendégeitekre kell figyelnetek!

Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak részfeladatokban veszitek igénybe segítségünket!

Van olyan esküvő, ahol minden szolgáltatót mi találunk meg a párnak, de van olyan is, ahol csak akkor segítünk, ha elakadnak a párok.

A célunk az, hogy veletek közösen, szervezzük meg az esküvőtöket, ahol Ti, a családotok és a vendégeitek egy önfeledt, nyugodt, emlékezetes és fergeteges party-t élhettek majd át.

Dekoráció

Egy esküvő megjelenésének kialakítása korántsem olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt gondoljátok, hiszen a sokféle elképzelést és ötletet, összegyúrva kell egyedivé, hangulatossá, stílusossá, és egységessé varázsolni egyszerre, a TI nagy napotokon.

Az esküvői helyszín design, hangulat, és kiegészítők egyszerre kell tükrözzenek Titeket és az esemény fontosságát. Ezt profi csapatunk önti nektek formába.

Elképzeléseitek alapján alkotunk egy egyedi stílust, teljes körű szolgáltatással, amibe beletartozik a székektől, a virágkötészeten át, az ültető kártyákig minden.

Lépjetek ki velünk a megszokott sablonokból és mi garantáljuk, hogy a vendégek a zenén és a vacsorán kívül, évek múlva is emlékezni fognak az egyedi és stílusos eseményre, Rátok, boldogságotokra!

Így lesz eseményből igazi emlék!

Anetta & Linda


Kérj ajánlatot!

Több információt kérek